Lammskinn

Sommarmarknad i Nye - 2015

Här visar vi våra Dorper och Gotlandsfår.

Försäljning på skinn m.m.

JULMARKNAD I NYE

Här visar vi våra Gotlandsfår lammskinn på Julmarknaden i Nye.

Gotlandsfår tvättbara får och lammskinn säljes i våran gårdsbutik. Vi har många vackra skinn i olika nyanser och längder att välja på av högsta kvalitet.

 

Vi har en nyhet på tvättbara korsnings skinn från Gotlandsfår och Dorper får. Färgen är bruna eller brunvita. Skinnen är fantastiska mjuka och tät päls med roliga mönster på.

 

Välkommen till gårdsbutiken 

Kontakta oss så öppnar vi butiken.

             070-2112244                     

Våra Får och Lammskinn på Kulla Gård skickas först till Tranås skinnberedning, skinnen bereds och blir tvättbara har en kvalitetsstämpel på baksidan. Välkommen till vårt visningsrum här kan du välja mellan 3 olika längder. Päls 17 mm, Pläd 35 mm tvättbar, och Hel ull längd på ca 10 cm ej tvättbar av den högsta kvalitet.      ETT LAMMSKINN ÄR ... silkigt, mjukt, skönt, varmt, behagligt, fuktreglerande och lugnande.

SVENSKA LAMMSKINN ÄR ETT KVALITETSBEGREPP. Lammen som betar de svenska hagarna, och därmed håller landskapet öppet, får tack vare det nordiska klimatet en ull med mycket goda egenskaper. Lantrasfåren har en unik kombination av mjukt bärande bottenull och starka täckhår som gör skinnet hållbart. Lammull är ett oöverträffat naturmaterial. Det känns varmt på vintern och svalt på sommaren. Ett lammskinn är därför lika skönt året om.

SKÖTSELRÅD. LÄTT ATT SKÖTA. TÅL ATT TVÄTTAS REGELBUNDET. Tvättas i maskin 30 grader. Mindre fläckar kan sköljas förhand. Tvättmedel med lågt pH 3,5-5,5 rekommenderas. Torka hängande eller liggande på galler. Sträck skinnet lätt. Vädra och skaka skinnet vid behov.

Lammskinn från Kulla Gård

Senaste kommentarer

18.01 | 21:57

Ser fram emot ett besök på Kulla Gård I februari.

10.01 | 18:06

Vilka härliga tackor och vilken fin gård ni har. Bor själv i ett annat Ku...

04.04 | 17:25

Tack för besöket! Ni har en fantastiskt fin gård med underbara får och l...

03.02 | 13:33

Dear Lawrence, Congratulations, you have a very nice webpage...